Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Vedligeholdelse og service af el-installationer

Leder du efter en el-installatør, der kan tage sig af din opgave? Vi er klar på at tage fat om dit behov og udarbejde et tilfredsstillende resultat, som du ikke vil fortryde. Med mange års erfaring har vi uerstattelige kompetencer og et tårnhøjt serviceniveau. Du er altid i sikre hænder hos os.

Hvad enten du skal have udskiftet lamper, repareret el-systemer eller noget helt tredje, så har vi garanteret de rigtige fagfolk til opgaven. Med et struktureret team og løbende videreuddannelse har vi styr på vores håndværk. Vi hjælper alle typer erhvervskunder i hele Storkøbenhavn – hvad enten du er virksomhed, industri eller bolig-/andelsforening.

Vi er medlem af TEKNIQs garantiordning.

 • Kompromisløs kvalitet

  Kvalitet er noget, som vi aldrig går på kompromis med. Uanset opgavens omfang, kan du være sikker på, at det endelige resultat reflekterer vores gode anmeldelser. Vores fleksible kommunikation og imødekommende medarbejdere gør os til det oplagte valg, når du skal bruge service eller vedligeholdelse af en el-installation. Endvidere rydder vi altid op efter os selv og står klar med rådgivning fra start til slut i processen. Du er også velkommen til at kontakte os efterfølgende med spørgsmål.

 • Priser på vedligeholdelse og service af el-installationer

  Vores priser varierer alt efter dit behov. Vi tilbyder både lærling samt faguddannet montør. Med vores døgnvagt kan du få arbejdet lavet i hverdage og weekenden efter kl. 15 og frem til kl. 07. Vi tilbyder også faste serviceaftaler, så du nemt kan få arbejdet struktureret og planlagt.

  Læs mere om vores priser.

  Kontakt os i dag

  Leder du efter en dygtig elektriker? Kontakt os endelig. Vi sidder klar på telefon 42 75 42 76  – tager vi den ikke første gang, skal du ikke bekymre dig. Måske er vi ude og skabe spænding et sted, så læg endelig en besked. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.