Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Udskiftning af eltavle- & HPFI-relæ

Er din el-installation ulovlig?
Ifølge dansk lovgivning skal alle danske boliger skal være forsynet med et HPFI-relæ. Relæet sikrer din husstand mod elektriske stød og brandudvikling ved en elektrisk fejl.

Installationen af et HPFI-relæ sikrer dig mod, at dine hvidevarer og elektroniske apparater bryder sammen, hvis der kommer overgang i strømmen. Det gamle HFI-relæ er ikke længere tidssvarende, og du risikerer, at din forsikring afviser at dække en potentiel skade.

 • Få udskiftning af eltavle til en tidssvarende

  Vælger du ikke at få foretaget udskiftning af eltavle til et tidssvarende HPFI-relæ, og din husstand brænder ned på grund af en el-brand, så er konsekvenserne uoverskuelige. Dit forsikringsselskab kan, med udgangspunkt i lovgivningen, nægte at udbetale skadeserstatning, såfremt det er beviseligt, at ulykken kunne være undgået, hvis husstanden havde installeret et HPFI-relæ, som lovgivningen foreskriver at man skal have.

  Et gammelt HFI-relæ er ikke bygget til at fornemme en overgang i dine nyere elektroniske apparater af denne spænding. HFI-relæet vil derfor ikke reagere eller slå fra, når der sker en fejl i f.eks. din vaskemaskine, tv, ovn eller børnenes spillekonsol. HPFI-relæet er derimod bygget til at reagere på overgang fra moderne elektroniske apparater, og vil derfor også slå fra, hvis overgangen har jævnstrøm. Ved at installere et HPFI-relæ du dækket helt ind, hvis uheldet skulle være ude.

  Skulle der forekomme en overgang i en af installationerne i din husstand, vil HPFI-relæet slå fra og sikre, at strømmen ikke løber ud i ledningerne. Har du stadig et gammelt HFI-relæ installeret, vil du kunne mærke, at strømmen løber igennem dig, ved at det sitre i fingrene, imens strømmen passerer din krop.

  Dit gamle HFI-relæ kan derfor være decideret farligt. Reagerer dit relæ ikke på overgang fra moderne elektroniske apparater overstiger fejlstrømmen 30 mA og strømmen, der løber igennem din krop, vil føles som et voldsomt slag over fingrene. Denne mængde strøm kan være farligt for mennesker, og for personer med dårligt hjerte kan dette medføre til et hjertestop. Det er derfor yderst vigtigt at få lavet en udskiftning af eltavle hvis man har en gammel installation.

 • Lad os stå for udskiftning af eltavle

  Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af eltavle hos dig. Vi kan kontaktes på telefon 42 75 42 76 eller via formularen her på siden.

  Det er aldrig for sent at sikre din husstand, og dermed mindske risikoen for brand udvikling og for at få elektrisk stød.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.