Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af eltavle- & HPFI-relæ

Er din el-installation ulovlig?
Ifølge dansk lovgivning skal alle danske boliger skal være forsynet med et HPFI-relæ. Relæet sikrer din husstand mod elektriske stød og brandudvikling ved en elektrisk fejl.

Installationen af et HPFI-relæ sikrer dig mod, at dine hvidevarer og elektroniske apparater bryder sammen, hvis der kommer overgang i strømmen. Det gamle HFI-relæ er ikke længere tidssvarende, og du risikerer, at din forsikring afviser at dække en potentiel skade.

 • Få udskiftning af eltavle til en tidssvarende

  Vælger du ikke at få foretaget udskiftning af eltavle til et tidssvarende HPFI-relæ, og din husstand brænder ned på grund af en el-brand, så er konsekvenserne uoverskuelige. Dit forsikringsselskab kan, med udgangspunkt i lovgivningen, nægte at udbetale skadeserstatning, såfremt det er beviseligt, at ulykken kunne være undgået, hvis husstanden havde installeret et HPFI-relæ, som lovgivningen foreskriver at man skal have.

  Et gammelt HFI-relæ er ikke bygget til at fornemme en overgang i dine nyere elektroniske apparater af denne spænding. HFI-relæet vil derfor ikke reagere eller slå fra, når der sker en fejl i f.eks. din vaskemaskine, tv, ovn eller børnenes spillekonsol. HPFI-relæet er derimod bygget til at reagere på overgang fra moderne elektroniske apparater, og vil derfor også slå fra, hvis overgangen har jævnstrøm. Ved at installere et HPFI-relæ du dækket helt ind, hvis uheldet skulle være ude.

  Skulle der forekomme en overgang i en af installationerne i din husstand, vil HPFI-relæet slå fra og sikre, at strømmen ikke løber ud i ledningerne. Har du stadig et gammelt HFI-relæ installeret, vil du kunne mærke, at strømmen løber igennem dig, ved at det sitre i fingrene, imens strømmen passerer din krop.

  Dit gamle HFI-relæ kan derfor være decideret farligt. Reagerer dit relæ ikke på overgang fra moderne elektroniske apparater overstiger fejlstrømmen 30 mA og strømmen, der løber igennem din krop, vil føles som et voldsomt slag over fingrene. Denne mængde strøm kan være farligt for mennesker, og for personer med dårligt hjerte kan dette medføre til et hjertestop. Det er derfor yderst vigtigt at få lavet en udskiftning af eltavle hvis man har en gammel installation.

 • Lad os stå for udskiftning af eltavle

  Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af eltavle hos dig. Vi kan kontaktes på telefon 42 75 42 76 eller via formularen her på siden.

  Det er aldrig for sent at sikre din husstand, og dermed mindske risikoen for brand udvikling og for at få elektrisk stød.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button