Udskiftning af eltavle & HPFI i Storkøbenhavn

Få udskiftning af eltavle eller fejlstrømsrelæ

Grønfeldt El er din El-installatør i Storkøbenhavn

Udskiftning af eltavle- & HPFI-relæ

Er din el-installation ulovlig?
Ifølge dansk lovgivning skal alle danske boliger skal være forsynet med et HPFI-relæ. Relæet sikrer din husstand mod elektriske stød og brandudvikling ved en elektrisk fejl.

Installationen af et HPFI-relæ sikrer dig mod, at dine hvidevarer og elektroniske apparater bryder sammen, hvis der kommer overgang i strømmen. Det gamle HFI-relæ er ikke længere tidssvarende, og du risikerer, at din forsikring afviser at dække en potentiel skade.

Få udskiftning af eltavle til en tidssvarende

Vælger du ikke at få foretaget udskiftning af eltavle til et tidssvarende HPFI-relæ, og din husstand brænder ned på grund af en el-brand, så er konsekvenserne uoverskuelige. Dit forsikringsselskab kan, med udgangspunkt i lovgivningen, nægte at udbetale skadeserstatning, såfremt det er beviseligt, at ulykken kunne være undgået, hvis husstanden havde installeret et HPFI-relæ, som lovgivningen foreskriver at man skal have.

Et gammelt HFI-relæ er ikke bygget til at fornemme en overgang i dine nyere elektroniske apparater af denne spænding. HFI-relæet vil derfor ikke reagere eller slå fra, når der sker en fejl i f.eks. din vaskemaskine, tv, ovn eller børnenes spillekonsol. HPFI-relæet er derimod bygget til at reagere på overgang fra moderne elektroniske apparater, og vil derfor også slå fra, hvis overgangen har jævnstrøm. Ved at installere et HPFI-relæ du dækket helt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Skulle der forekomme en overgang i en af installationerne i din husstand, vil HPFI-relæet slå fra og sikre, at strømmen ikke løber ud i ledningerne. Har du stadig et gammelt HFI-relæ installeret, vil du kunne mærke, at strømmen løber igennem dig, ved at det sitre i fingrene, imens strømmen passerer din krop.

Dit gamle HFI-relæ kan derfor være decideret farligt. Reagerer dit relæ ikke på overgang fra moderne elektroniske apparater overstiger fejlstrømmen 30 mA og strømmen, der løber igennem din krop, vil føles som et voldsomt slag over fingrene. Denne mængde strøm kan være farligt for mennesker, og for personer med dårligt hjerte kan dette medføre til et hjertestop. Det er derfor yderst vigtigt at få lavet en udskiftning af eltavle hvis man har en gammel installation.

Lad os stå for udskiftning af eltavle

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud på udskiftning af eltavle hos dig. Vi kan kontaktes på telefon 42 75 42 76 eller 60 93 12 30 eller via formularen her på siden.

Det er aldrig for sent at sikre din husstand, og dermed mindske risikoen for brand udvikling og for at få elektrisk stød.

Få et tilbud
pilen

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!


Medlem af Byg Garanti

Se mere om

Se mere om

Se mere om

5 Stjernet anmeldelse

El-arbejde i forbindelse med nyt køkken

I forbindelse montering af nyt køkken fik vi etableret helt nye elinstallationer i køkkenet, udskiftet gamle stofisolerede kabler i resten af boligen samt monteret en el-tavle. Alt arbejdet er udført topprofessionelt, og vi fik rigtig god rådgivning.

Skrevet af Thomas Jacobsen, Søborg

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Nyt El i køkken/stue

Jeg havde fornøjelse af at have Dennis til, at etablere helt nye el installationer i forbindelse med etablering af nyt køkken. Samtidig med denne entreprise fik jeg også udført noget el-arbejde i stuen. Alt er blevet udført i perfekt kvalitet, til tiden samt til prisen. Og ja, der var ryddet op, såvel undervejs som ved afslutningen på arbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale Dennis og Grønfeldt El ApS.

Skrevet af René Nørbjerg, Kokkedal

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Udendørs EL-arbejde

Jeg kontaktede Grønfeldt EL ApS med henblik på udførelse af udendørs EL-arbejde. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden, samt til prisen. Jeg har oplevet en meget god kontakt til Dennis som har svaret med det samme på henvendelser, samt tilbudsgivning. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger, og vil helt sikkert benytte Grønfeldt EL ApS igen næste gang.

Skrevet af Henrik Aksglæde

Håndværker

Glade kunder vi har arbejdet for

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
Få et tilbud på tlf.