Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Timepriser hos Grønfeldt El

Servicebesøg

(Opstartspakke)

960,-

Servicebesøg som dækker den 1. time på adressen, samt kørsel til opgaven indenfor storkøbenhavns grænser. Alle timer som bruges udover det inkluderede, faktureres pr påbegyndte halve time.
– Indeholder servicevogn.

Montør

275,-/halve time,-

Hverdage mellem 7:00-15:00
– Indeholder servicevogn.

Lærling

165,- /halve time

Hverdage mellem 7:00-15:00
– Indeholder servicevogn.

Overarbejde

795,- /time

Vagtudkald

2800,-

Hverdage mellem 15:00-07:00 samt weekender og helligdage – Med i prisen er 2 timer samt vagtudkalds tillæg. Tiden regnes fra montøren kører hjemmefra og til han er hjemme igen. Alle timer udover, faktureres pr påbegyndte time

KLS

125,-/faktura

Ved hver autorisationskrævende arbejdsopgave, skal der udarbejdes en KLS rapport. Også kendt som slutkontrol. Dette er et lovkrav. Vi gemmer vores rapporter i 10 år, og skal fremvise dem ved årlig kontrol fra. Dette er for at vi sikrer at arbejdet er udført korrekt og forsvarligt.

Bemærk alle priser er ekskl moms.

Hvis vores elektriker skal betale for at parkere i forbindelse med arbejdet, faktureres disse omkostninger. Du anbefales derfor at skaffe gæstekort eller andre muligheder, der kan anvendes til gratis parkering for vores elektriker

Straksleveringer

Straksleveringer betyder at vi bestiller de varer vi ikke har i bilen, men som grossisten har på lager. Vi laver en optælling af materialer, laver bestillingen, og går så i gang med at udføre noget andet mens vi venter. Varerne ankommer med GLS indenfor 1 time. Du som kunde sparer penge på at montøren ikke skal ud i trafikken, lede efter parkeringsplads mm. Med strakslevering kan vi bruge tiden aktivt på din opgave-

  • Mini 199,-
  • Maxi 299,-

Servicevogn

Vores biler indeholder et begrænset udvalg af de meste gængse materialer, samt det værktøj som er nødvendigt for at udføre opgaven hos dig.

Miljøtillæg

Dækker affaldshåndtering samt bortskaffelse af affald. Vi sørger altid for at vores affald bliver afleveret korrekt, så de gamle materialer kan genbruges igen og igen. Alt vores byggeaffald bliver sorteret og derefter kørt til genbrugspladsen.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.