Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Timepriser hos Grønfeldt El

Hos Grønfeldt EL betales der altid mindstepris på 1 time, og derefter fakturerer vi kun pr. påbegyndt halve time og kan indeholde kørsel mellem opgaver. Det sparer dig for unødvendige ekstrabetalinger. Alle vores nedenstående priser er eksklusive moms. Der er et servicevogntillæg på 225,- ekskl moms. som indeholder servicevogn, administration og kvalitetsikring.

 • Lærling
 • I dagtimerne kl. 7 – 15
 • 300 kr./t ekskl moms
 • Faguddannet montør
 • I dagtimerne kl. 7 – 15:00
 • 495 kr./t ekskl moms
 • Overarbejde
 • Efter kl. 15 frem til kl. 07 – Særlig aftale
 • 695 kr./t ekskl moms

Døgnvagt i hverdag og weekend

Bemærk at der afregnes minimum for to overarbejdstimer hertil.

Vi anbefaler derfor, at du vurderer, om det kan vente til dagen efter eller til ugens begyndelse, før du ringer og bestiller et vagtudkald. Dermed kan du spare dig selv gebyret. Kan det ikke vente, eller er der personfare eller anden risiko, skal du selvfølgelig ringe hurtigst muligt!

Ekstratillæg (gælder hverdage, overarbejde og døgnvagt): Hos os kommer overraskelsen ikke sammen med din faktura. Hos os er miljøtillæg og andre ekstra tillæg inkluderet i timeprisen.

 • Døgnvagt
 • Hverdage og Weekend efter kl. 15 og frem til kl.07
 • 950 kr./udkaldstillæg
 • Timepris 695 kr. pr. påbegyndt time

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.