Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Effektiv udbedring af fejl og mangler

Oplever du at der er fejl på dine el-installationer, eller er du kommet til at bore ind i kabler da du skulle hænge dine nye billeder op? Så står vi hos Grønfeldt El til rådighed. Vi er naturligvis klar til at komme forbi og udbedre fejlen med effektiv reparation, i alle situationer der indebærer elektriske installationer.

Grundig reparation og tjek

Vi kan hjælpe dig med forskellige reparationer og inden opgave er for lille. Har du en stikkontakt der er gået i stykker, virker din netværksløsning ikke længere eller er din dørtelefon stået af, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi tilbyder også abonnementsaftaler til boligforeninger, institutioner og andre virksomheder.
Vi er altid grundige i vores arbejde. Vi vil rigtig gerne kunne sige på gensyn til vores kunder når vi afleverer en opgave, men vi vil ikke komme tilbage til den samme reparation. Vi går nemlig op i kvalitetsarbejde til fair priser.

Vil du efter reparationen gerne have udført et grundigt el-tjek af resten af dine installationer kan vi også være behjælpelige med dette.

Højt serviceniveau

Vi går op i at have et højt serviceniveau, derfor lægger vi vægt på at du er tryg igennem hele forløbet med os. Vi forklarer, vejleder og rådgiver derfor også når vi laver en reparation af dine el-installationer. Skulle vi undervejs støde på installationer hvor du kunne have gavn af nye og mere intelligente installationer, vejleder vi selvfølgelig omkring dette. På den måde er du sikret den bedste vejledning omkring de optimale el-løsninger hos dig.

Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

  • Personlig betjening i øjenhøjde
  • Engagement og motiverende arbejdskraft
  • God til tværfagligt samarbejde
  • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.