Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Vi tilbyder grønne el-løsninger

Hos Grønfeldt El går vi meget op i grøn energi. Derfor kan vi tilbyde energioptimering i mange forskellige formater. Det indebærer bl.a.:

 • Belysning med sensor
 • Zoneopdeling
 • Lysregulering
 • Energivenlige komponenter
 • Løsninger med besparende LED belysning
 • Intelligent styring med f.eks. ZenseHome

LED giver en stor energibesparelse

Hvis du udskifter dine glødepærer til energisparepærer eller til LED lyskilder, kan du spare en masse energi. En LED lyskilde holder typisk 8-20 gange længere end en almindelig glødepære, og du kan derfor spare 4-500 kr. i lyskildens levetid. Hvis du derudover lader os installere en lysdæmper, de steder, hvor lyset gerne må variere, vil du opnå en yderligere energioptimering. Ligesom bevægelsessensorer og tænd-/slukure hjælper dig til at styre lyset, så det kun er tændt og dermed bruger energi, når du har behov for det.

Vi laver også energioptimering med ZenseHome

ZenseHome er intelligent energistyring og er udviklet så nemt og enkelt, at alle i husstanden kan styre og ændre funktionerne i din bolig. Via din PC og en meget overskuelig grafisk brugerflade kan du nemt ændre boligens setup.

Der er 3 primære enheder i ZenseHome:

 • Betjeningstryk – diskret og tidløst designet
 • Stikkontakt – med indbygget intelligens
 • Lampeudtag – komfort og kontrol

Vi erstatter blot de gamle betjeningstryk, stikkontakter og lampeudtag med de nye intelligente ZenseHome-enheder – og så er dit system klar til brug.
De enkelte enheder kan både fungere selvstændigt og sammen, og kommunikationen mellem enhederne sker via den eksisterende 230V-kabling.
Vi anbefaler ZenseHome som en af de gode løsninger på energioptimering, uanset om du lægger vægt på komforten, sikkerheden eller mulighederne for at spare.

Grønfeldt elektriker
 • Gode råd til energi-optimering

Hvem husker ikke den lidt gnavne familiefar, der altid råbte ”Husk nu at slukke lyset!”? At slukke lyset efter sig er stadig det allerbedste råd, hvis man vil spare på energiregningen. I dag er der dog også rigtig mange andre måder at lave energioptimering på, og man kan nu indrette sin bolig, så man får størst udbytte af dagslyset.
Én af mange foranstaltninger, der virkelig tæller som energioptimering, er løsninger med besparende LED belysning.

Nogle af vores gode råd til energibesparelser er:

 • Sluk altid lyset efter dig, når du forlader et rum
 • Indret din bolig efter dagslyset – hvilke rum har mest lys og hvornår?
 • Brug energisparepærer
 • Brug LED lyskilder
 • Hvis lyset gerne må variere, så anvend lysdæmpere

Lad os give dig et tilbud på energioptimering

Vi vil rigtig gerne drøfte alle de muligheder, der er for energioptimering i din bolig eller virksomhed. Du vil blive overrasket over, hvor mange muligheder der er, og hvor meget du kan spare. Vi er medlem af TEKNIQ, som er din garanti for tryghed som vores kunde. Vi tilbyder også at lave besparelsesplaner og beregning af din tilbagebetalingstid ved de forskellige installationer.

Hver dag kører vi ud i Hvidovre, Valby og på Frederiksberg, og kører også gerne til resten af Storkøbenhavn for at drøfte energioptimering med dig og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76.

Få et tilbud fra os

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.