5-stjernet anmeldelse

Hos Grønfeldt El går vi op i at levere kvalitet til tiden. Det ses på vores 5-stjernede kundeanmeldelser på håndværker.dk

Energioptimering i Hvidovre, Frederiksberg & Valby

Energioptimering tilbydes i mange formater

Grønfeldt El er din El-installatør i Storkøbenhavn

Grønfeldt EL tilbyder energioptimering i mange formater:

 • Sensorbelysning
 • Zoneopdeling
 • Lysregulering
 • Energivenlige komponenter
 • Løsninger med besparende LED belysning
 • Intelligent styring med fx ZenseHome
 • Og meget mere

Energioptimering kan ske på mange måder

Hvem husker ikke den lidt gnavne familiefar, der altid råbte ”Husk nu at slukke lyset!” Og at slukke lyset efter sig er stadig det bedste råd, hvis man vil spare på energien til belysning.

I dag er der så også mange andre måder at lave energioptimering på, og nu kan man indrette sin bolig, så man får størst udbytte af dagslyset. Én af mange foranstaltninger, der virkelig tæller som energioptimering, er løsninger med besparende LED belysning.

Nogle gode råd til energioptimering er:

 • Sluk altid lyset efter dig, når du forlader et rum
 • Indret din bolig efter dagslyset – hvilke rum har mest lys og hvornår?
 • Brug energisparepærer
 • Brug LED lyskilder
 • Hvis lyset gerne må variere, så anvend lysdæmpere
 • Lad Grønfeldt EL installere bevægelsessensorer og tænd-/slukure
 • Brug så lidt halogenlys som muligt

LED giver en stor energioptimering

Hvis du udskifter dine glødepærer til en energisparepære eller til en LED lyskilde, kan du spare en masse energi. En LED lyskilde holder typisk 8-20 gange længere end en almindelig glødepære, og du kan spare 4-500 kr. i lyskildens levetid. Hvis du derudover lader os installere en lysdæmper, de steder, hvor lyset gerne må variere, vil du opnå en yderligere energioptimering, ligesom bevægelsessensorer og tænd-/slukure hjælper dig til at styre lyset, så det kun er tændt og dermed bruger energi, når du har behov for det.

Vi laver også energioptimering med ZenseHome

ZenseHome er intelligent energistyring og er udviklet så nemt og enkelt, at alle i husstanden kan styre og ændre funktionerne i din bolig. Via din PC og en meget overskuelig grafisk brugerflade kan du nemt ændre boligens setup.

Der er 3 primære enheder i ZenseHome:

 • Betjeningstryk – diskret og tidløst designet
 • Stikkontakt – med indbygget intelligens
 • Lampeudtag – komfort og kontrol

På den måde får du hurtig og enkel energioptimering med installationen af ZenseHome, som Grønfeldt EL har stor erfaring med. Vi erstatter blot de gamle betjeningstryk, stikkontakter og lampeudtag med de nye intelligente ZenseHome-enheder – og så er dit system klar til brug! De enkelte enheder kan både fungere selvstændigt og sammen, og kommunikationen mellem enhederne sker via den eksisterende 230V-kabling.

Vi anbefaler ZenseHome som en af de gode løsninger på energioptimering, uanset om du lægger vægt på komforten, sikkerheden eller elsparemulighederne.

Lad os give dig et tilbud på energioptimering

Vi vil rigtig gerne drøfte alle de muligheder, der er for energioptimering i din bolig eller virksomhed, og du vil blive overrasket over, hvor mange muligheder der er, og hvor meget du kan spare. Vi er medlem af TEKNIQ, som er din garanti for tryghed som kunde. Vi tilbyder også at lave besparelsesplaner og beregning af din tilbagebetalingstid ved de forskellige installationer. Hver dag kører vi ud i Hvidovre, Valby og på Frederiksberg, og kører også gerne til Rødovre og forstæderne for at drøfte energioptimering med dig og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76> eller 60 93 12 30 – så er energikronerne ved at blive dine!

Få et tilbud
pilen

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!


Medlem af Byg Garanti

Se mere om

Se mere om

Se mere om

5 Stjernet anmeldelse

El-arbejde i forbindelse med nyt køkken

I forbindelse montering af nyt køkken fik vi etableret helt nye elinstallationer i køkkenet, udskiftet gamle stofisolerede kabler i resten af boligen samt monteret en el-tavle. Alt arbejdet er udført topprofessionelt, og vi fik rigtig god rådgivning.

Skrevet af Thomas Jacobsen, Søborg

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Nyt El i køkken/stue

Jeg havde fornøjelse af at have Dennis til, at etablere helt nye el installationer i forbindelse med etablering af nyt køkken. Samtidig med denne entreprise fik jeg også udført noget el-arbejde i stuen. Alt er blevet udført i perfekt kvalitet, til tiden samt til prisen. Og ja, der var ryddet op, såvel undervejs som ved afslutningen på arbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale Dennis og Grønfeldt El ApS.

Skrevet af René Nørbjerg, Kokkedal

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Udendørs EL-arbejde

Jeg kontaktede Grønfeldt EL ApS med henblik på udførelse af udendørs EL-arbejde. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden, samt til prisen. Jeg har oplevet en meget god kontakt til Dennis som har svaret med det samme på henvendelser, samt tilbudsgivning. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger, og vil helt sikkert benytte Grønfeldt EL ApS igen næste gang.

Skrevet af Henrik Aksglæde

Håndværker

Glade kunder vi har arbejdet for

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
Få et tilbud på tlf.