Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Vi tilbyder grønne el-løsninger

Hos Grønfeldt El går vi meget op i grøn energi. Derfor kan vi tilbyde energioptimering i mange forskellige formater. Det indebærer bl.a.:

 • Belysning med sensor
 • Zoneopdeling
 • Lysregulering
 • Energivenlige komponenter
 • Løsninger med besparende LED belysning
 • Intelligent styring med f.eks. ZenseHome

LED giver en stor energibesparelse

Hvis du udskifter dine glødepærer til energisparepærer eller til LED lyskilder, kan du spare en masse energi. En LED lyskilde holder typisk 8-20 gange længere end en almindelig glødepære, og du kan derfor spare 4-500 kr. i lyskildens levetid. Hvis du derudover lader os installere en lysdæmper, de steder, hvor lyset gerne må variere, vil du opnå en yderligere energioptimering. Ligesom bevægelsessensorer og tænd-/slukure hjælper dig til at styre lyset, så det kun er tændt og dermed bruger energi, når du har behov for det.

Vi laver også energioptimering med ZenseHome

ZenseHome er intelligent energistyring og er udviklet så nemt og enkelt, at alle i husstanden kan styre og ændre funktionerne i din bolig. Via din PC og en meget overskuelig grafisk brugerflade kan du nemt ændre boligens setup.

Der er 3 primære enheder i ZenseHome:

 • Betjeningstryk – diskret og tidløst designet
 • Stikkontakt – med indbygget intelligens
 • Lampeudtag – komfort og kontrol

Vi erstatter blot de gamle betjeningstryk, stikkontakter og lampeudtag med de nye intelligente ZenseHome-enheder – og så er dit system klar til brug.
De enkelte enheder kan både fungere selvstændigt og sammen, og kommunikationen mellem enhederne sker via den eksisterende 230V-kabling.
Vi anbefaler ZenseHome som en af de gode løsninger på energioptimering, uanset om du lægger vægt på komforten, sikkerheden eller mulighederne for at spare.

Grønfeldt elektriker
 • Gode råd til energi-optimering

Hvem husker ikke den lidt gnavne familiefar, der altid råbte ”Husk nu at slukke lyset!”? At slukke lyset efter sig er stadig det allerbedste råd, hvis man vil spare på energiregningen. I dag er der dog også rigtig mange andre måder at lave energioptimering på, og man kan nu indrette sin bolig, så man får størst udbytte af dagslyset.
Én af mange foranstaltninger, der virkelig tæller som energioptimering, er løsninger med besparende LED belysning.

Nogle af vores gode råd til energibesparelser er:

 • Sluk altid lyset efter dig, når du forlader et rum
 • Indret din bolig efter dagslyset – hvilke rum har mest lys og hvornår?
 • Brug energisparepærer
 • Brug LED lyskilder
 • Hvis lyset gerne må variere, så anvend lysdæmpere

Lad os give dig et tilbud på energioptimering

Vi vil rigtig gerne drøfte alle de muligheder, der er for energioptimering i din bolig eller virksomhed. Du vil blive overrasket over, hvor mange muligheder der er, og hvor meget du kan spare. Vi er medlem af TEKNIQ, som er din garanti for tryghed som vores kunde. Vi tilbyder også at lave besparelsesplaner og beregning af din tilbagebetalingstid ved de forskellige installationer.

Hver dag kører vi ud i Hvidovre, Valby og på Frederiksberg, og kører også gerne til resten af Storkøbenhavn for at drøfte energioptimering med dig og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76.

Få et tilbud fra os

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button