Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Et el-tjek giver dig sikker viden

Ved ejendomshandler skal der udarbejdes en elinstallationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået – det er det, vi, som el-installatør, i daglig tale kalder for et el-tjek. Med sådan en elinstallationsrapport i hånden har både køber og sælger et bedre udgangspunkt at forhandle ud fra.

Det er ikke kun en god ide med et el-tjek ved køb og salg – hvis du vil have sikkerhed for, at din ejendom ikke har nogle livsfarlige eller ulovlige elinstallationer, er du altid velkommen til at bestille et el-tjek hos os. Vi er medlem af TEKNIQ – det giver dig tryghed som kunde.

Når vi laver et el-tjek, er det med det formål at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed. Både om de virker praktisk, og om de fungerer sikkerhedsmæssigt. Det er med andre ord en kontrol af, om dine eller sælgers elinstallationer er beskyttet mest hensigtsmæssigt mod stød og brandfare.

 • Hvad er et el-tjek?

  Indholdet i et el-tjek er beskrevet i Bekendtgørelsen om elinstallationsrapporter som led i huseftersynsordningen – læs gerne mere her.
  Et el-tjek skal, for at elinstallationsrapporten er gyldig, udføres af en autoriseret el-installatør, så du kan trygt lade os udføre opgaven.

  Rapporten, der kommer ud af et el-tjek, bruges af boligkøbere, når de skal vurdere tilstanden af en bolig. Den kan dog også bruges til at give nuværende beboere et fingerpeg om, hvorvidt der er ulovligt ”gør-det- selv”- arbejde, som reelt kan være person- og brandfarligt. Husk, at et el-tjek skal foretages, inden købsaftalen underskrives. Hvis boligen ikke er solgt inden for 1 år efter, at el-tjek og elinstallationsrapporten er udarbejdet, skal der laves et nyt el-tjek – rapporten er kun gyldig i 1 år.

 • Kan jeg fravælge el-tjek?

  Du kan godt fravælge et el-tjek, når din ejendom skal sælges, men hvis du i form af en ejerskifteforsikring ønsker at fraskrive dig dit sælgeransvar for ulovligheder i de elektriske installationer, er tjekket påkrævet.

  Hvis du har ulovlige og uautoriserede elinstallationer i den ejendom, du skal sælge, kan det godt blive dyrt for dig som sælger, idet køber derfor har gode argumenter for nedslag i prisen.

 • Bestil et tjek hos Grønfeldt EL i dag

  Vi kører ud og laver el-tjek i alle boligtyper, naturligvis efter Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer – se evt. retningslinjer og skema her. Vi kører gerne til Hvidovre, Valby og Frederiksberg – samt i Rødovre og forstæderne. Ring og bestil et el-tjek i dag enten via formularen her på siden eller ring på telefon 42 75 42 76.

Bestil et El-tjek nu

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger
 • El-tjek
 • Billeddokumentation
 • Rapport
 • Servicevogn
 • Med et El-tjek hos Grønfeldt El er alt inkl. i nedenstående pris.
 • 1.200,- eksl. moms

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.