Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

EL-renovering og modernisering

Har du brug for et el-tjek? Kunne du tænke dig at få foretaget el-renovering i dit hjem og samtidig sikre, at der er styr på el-installationen? Vil du spare en masse penge årligt på gode råd om, hvordan du skal installere LED i din bolig og på den måde få en energioptimering i dit hjem? Så kan vi hos Grønfeldt El hjælpe dig. Vi hjælper både private- og erhvervskunder i hele storkøbenhavn med effektiv el-renovering og modernisering. Så om du skal have lavet el-renovering i din bolig, kontor, butik, industribygning eller andet kan vi være behjælpelige.

 • Hvornår skal man bruge el-renovering?

  Der kan være flere forskellige grunde til at skulle have foretaget en el-renovering og generel modernisering af el-installationerne. Når du skal have bygget om kan vi hjælpe med at lave el-installationerne smart fra starten af. En el-renovering kan altså spænde helt fra store ombygningsprojekter, udskiftning af eltavle til at få skiftet forældede stikkontakter eller energioptimeret alle el- installationer.

  En el-installation kan se helt fin ude udefra, men kan gemme på nogle ubehagelige hemmeligheder. Det er derfor altid godt at have en professionel el-installatør med på sidelinjen når du skal i gang med en ombygning eller blot have skiftet forældede eller ulovlige el-installationer. Vi har ekspertisen til alt i effektiv

 • Kontakt os i dag

  Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer dig som kunde en øget sikkerhed og troværdighed.

  TEKNIQ er samlingspunktet for virksomheder, der leverer og servicerer tekniske løsninger i bygninger og øvrige anlæg. TEKNIQs formål er at varetage håndværkernes interesser og skabe mest mulig værdi for de virksomheder, som er medlem.

  Er du i tvivl om el-renovering er vejen frem for dig skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger opgaven – og giver dig gerne et godt og uforpligtende tilbud med på vejen. Vi kan kontaktes på telefon 42 75 42 76 eller via formularen her på siden.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.