Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

EL-renovering og modernisering

Har du brug for et el-tjek? Kunne du tænke dig at få foretaget el-renovering i dit hjem og samtidig sikre, at der er styr på el-installationen? Vil du spare en masse penge årligt på gode råd om, hvordan du skal installere LED i din bolig og på den måde få en energioptimering i dit hjem? Så kan vi hos Grønfeldt El hjælpe dig. Vi hjælper både private- og erhvervskunder i hele storkøbenhavn med effektiv el-renovering og modernisering. Så om du skal have lavet el-renovering i din bolig, kontor, butik, industribygning eller andet kan vi være behjælpelige.

 • Hvornår skal man bruge el-renovering?

  Der kan være flere forskellige grunde til at skulle have foretaget en el-renovering og generel modernisering af el-installationerne. Når du skal have bygget om kan vi hjælpe med at lave el-installationerne smart fra starten af. En el-renovering kan altså spænde helt fra store ombygningsprojekter, udskiftning af eltavle til at få skiftet forældede stikkontakter eller energioptimeret alle el- installationer.

  En el-installation kan se helt fin ude udefra, men kan gemme på nogle ubehagelige hemmeligheder. Det er derfor altid godt at have en professionel el-installatør med på sidelinjen når du skal i gang med en ombygning eller blot have skiftet forældede eller ulovlige el-installationer. Vi har ekspertisen til alt i effektiv

 • Kontakt os i dag

  Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer dig som kunde en øget sikkerhed og troværdighed.

  TEKNIQ er samlingspunktet for virksomheder, der leverer og servicerer tekniske løsninger i bygninger og øvrige anlæg. TEKNIQs formål er at varetage håndværkernes interesser og skabe mest mulig værdi for de virksomheder, som er medlem.

  Er du i tvivl om el-renovering er vejen frem for dig skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger opgaven – og giver dig gerne et godt og uforpligtende tilbud med på vejen. Vi kan kontaktes på telefon 42 75 42 76 eller via formularen her på siden.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button