Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Professionel opsætning af ladestationer til el- og hybridbiler

Leder du efter en professionel elektriker, der kan opsætte ladestationer til el- og hybridbiler? Hos Grønfeldt EL er vi klar til at opsætte ladestationer hos dig. Vi tilbyder udelukkende ladestationer af høj kvalitet. Vi er klar på at opsætte Schneider ladestationer til dig. Dog kan vi også står for opsætningen af din egen ladestation, hvis du allerede har købt en.

Opsætning af ladestationer kan være en udfordrende proces, hvis man ikke har de rigtige fagfolk til at klare arbejdet. Vælger du Grønfeldt EL, kan du føle dig i trygge hænde fra start til slut. Vi er et team af autoriserede El-installatører som har gennemført adskillige kurser og uddannelsesforløb. Desuden er vi medlem af TEKNIQ, som sikrer kvalitetsløsninger med garanti.

 • Spar tid og penge med opsætning af ladestationer

  Uanset om du skal bruge opsætning af ladestationer til privat eller erhverv, står vi klar med en løsning til netop dig. Vi kan tilbyde opsætning af ladestationer til boligforeninger, virksomheder, private m.m.

  Efter en opsætning af ladestationer i dit hjem vil du kunne sætte din bil til opladning om natten mens du får din velfortjente nattesøvn. Ladestationer ved din virksomhed vil give dine medarbejdere mulighed for at oplade i løbet af arbejdstiden.

  Desuden kan man drage økonomisk fordel, når man først har investeret i el- eller hybridbil samt opsætning af ladestationer. Det vil på lang sigt kunne svare sig i vedligeholdelse og brændstof, frem for at køre benzin- eller dieselbil.

 • Skræddersyede løsninger til dig

  Som din elektriker sørger vi altid for, at skræddersy en løsning, der passer til netop dit behov. Vi garanterer bl.a:

  • Personlig betjening i øjenhøjde
  • Engagement og motiveret arbejdskraft
  • God til tværfagligt samarbejde
  • Nytænkning & innovative løsninger

  Kontakt os

  Skal du bruge opsætning af ladestationer, eller har du flere spørgsmål? Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig om dine behov. Vi kører hver dag ud til Hvidovre, Valby og Frederiksberg samt resten af Storkøbenhavn. Du kan kontakt os via kontaktformularen eller på telefon 42 75 42 76. Så finder vi sammen den perfekte løsning til dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.