Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Vær’ sikker på optimale løsninger

Vi tilbyder aftalerne til både private og erhverv. Dog tilbyder vi specielt fordelagtige servicekontrakter til boligforeninger, institutioner og andre virksomheder.

For at sikre optimale installationer er det vigtigt at el-installationerne bliver vedligeholdt eller skiftet hvis de er for ødelagte eller outdatede. Ved løbende vedligeholdelse sikrer man fejl og mangler bliver fundet i tide og udbedret inden det udvikler sig til en kritisk fejl.

Få sikkerhed i dagligdagen

Med en service- og vedligeholdelsesaftale hos os er du den daglige drift hos dig sikret. Vi sikrer at dine installationer, så som brandalarm eller netværksløsning fungerer som det skal. Vi står for al vedligholdelsen, så du ikke skal bekymrer dig omkrin det. Vi lægger vægt på at du som vores kunde skal være tryg og oplyst gennem hele vores forløb.

Vi skræddersyer selvfølgelig vores service- og vedligeholdelsesaftale med dig alt efter dine ønsker og behov. Vi kan også hjælpe med et grundigt el-tjek af dine eksisterende installationer.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en serviceaftale skal du være velkommen til at kontakte os. Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76. Så er vi klar på at give dig et godt og uforpligtende tilbud på en aftale.

Bestil et uforpligtende tilbud

  • Personlig betjening i øjenhøjde
  • Engagement og motiverende arbejdskraft
  • God til tværfagligt samarbejde
  • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.