Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Vær’ sikker på optimale løsninger

Vi tilbyder aftalerne til både private og erhverv. Dog tilbyder vi specielt fordelagtige servicekontrakter til boligforeninger, institutioner og andre virksomheder.

For at sikre optimale installationer er det vigtigt at el-installationerne bliver vedligeholdt eller skiftet hvis de er for ødelagte eller outdatede. Ved løbende vedligeholdelse sikrer man fejl og mangler bliver fundet i tide og udbedret inden det udvikler sig til en kritisk fejl.

Få sikkerhed i dagligdagen

Med en service- og vedligeholdelsesaftale hos os er du den daglige drift hos dig sikret. Vi sikrer at dine installationer, så som brandalarm eller netværksløsning fungerer som det skal. Vi står for al vedligholdelsen, så du ikke skal bekymrer dig omkrin det. Vi lægger vægt på at du som vores kunde skal være tryg og oplyst gennem hele vores forløb.

Vi skræddersyer selvfølgelig vores service- og vedligeholdelsesaftale med dig alt efter dine ønsker og behov. Vi kan også hjælpe med et grundigt el-tjek af dine eksisterende installationer.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en serviceaftale skal du være velkommen til at kontakte os. Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76. Så er vi klar på at give dig et godt og uforpligtende tilbud på en aftale.

Bestil et uforpligtende tilbud

  • Personlig betjening i øjenhøjde
  • Engagement og motiverende arbejdskraft
  • God til tværfagligt samarbejde
  • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button