Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Vi har fokus på kvalitet

Vi vil gerne være de bedste. Intet mindre.

Så du ved, at når du har brug for hjælp til el-installation, kan du med tryghed kontakte os. Du kan være sikker på, at du får den bedste og mest sikre løsning, samt et kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Det er målet.
Så kan vi nemlig blive ved at være din samarbejdspartner omkring al el-installation. Som medlem af TEKNIQ kan vi garantere din tryghed som kunde.

Alle opgaver i el-installation

Hos Grønfeldt El går vi op i at favne bredt. Vi udfører derfor alle typer af opgaver inden for el-installation:

 • El-arbejde ved nybygning, ombygning og tilbygninger

  Vi udfører alle former for el-installation ved nybygning, ombygning og tilbygning. Al autorisationskrævende el-arbejde udføres med faglig stolthed og udarbejdes naturligvis efter gældende lovgivning, ligesom arbejdet bliver dokumenteret og kvalitetssikret.

 • Service- og vedligeholdelsesaftaler

  Vi laver gerne service- og vedligeholdelsesaftaler på el-installation hos både privatkunder og erhvervskunder. Vi tilbyder specielt fordelagtige servicekontrakter til boligforeninger, institutioner og erhvervsvirksomheder. Du har også altid mulighed for at lave en service- og vedligeholdelsesaftale på dine nye installationer. Om det er en enkeltstående eller længerevarende serviceaftale kan vi selvfølgelig hjælpe med en god aftale.

 • Intelligente installationer

  Vi tilbyder ligeledes intelligent el-installation i form af LK’s IHC styring og ZenseHome. Ønsker du anden form for styring, så kontakt os gerne, og vi tager en snak om dit ønske.

 • Porttelefonanlæg

  Vi tilbyder nye port-/dørtelefonanlæg samt udskiftning af eksisterende, ligesom vi også gerne udfører reparation af enkelte dørtelefoner.

 • Alarm & overvågning

  Vi tilbyder tyverialarm og alarmanlæg uden abonnement samt videoovervågning af din bolig og virksomhed, både inde og ude.

 • Reparation af installationer

  Er der fejl på din el-installation, eller har du boret ind i kabler, da du skulle hænge dine nye billeder op, står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, er vi klar til at rykke ud, laver reparationen eller og udbedre fejl og mangler.

 • Udskiftning af eltavle og HPFI

  Trænger din bopæl eller virksomhed til ny eltavle, eller virker dit fejlstrømsrelæ ikke længere, som det skal (hvis du har et), er du kun et opkald væk fra et uforpligtende tilbud på udskiftning. Husk, at fra 1.juli 2008 skal alle installationer med tilslutningssteder på op til 20A beskyttes af et HPFI.

 • Butiksbelysning

  Vi tilbyder løsninger med lysberegnerprogrammer efter dit valg af belysningsarmaturer. Så ved du, inden projektudarbejdelsen, at du altid har tilstrækkeligt lys. Vi har belysningsløsningen til din drømmebutik. Husk, at lyset kan have en afgørende effekt for salget af dine produkter.

 • Tele og Data-installationer

  Vi udfører nye installationer, udvidelser, service og vedligehold samt fejlfinding inden for kobberkabling. Ligesom vi også servicerer områder med traditionel PDS kabling, tele-installationer og trådløst netværk.

Lad os give et fornuftigt tilbud på din el-installation

Uanset hvilken type opgave du står med el-installation, kører vi hos Grønfeldt El ud i Hvidovre, Valby og på Frederiksberg, ligesom vi også kører ud i Rødovre og hele Storkøbenhavn. Så lad os komme forbi til en snak om dit behov for hjælp til el-installation og gerne give et uforpligtende tilbud. Kontakts os enten via formularen, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller ring på telefon 42 75 42 76 – så er vi på vej til at hjælpe dig med en sikker el-installation.

Få et tilbud fra os

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.