Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Vi har fokus på kvalitet

Vi vil gerne være de bedste. Intet mindre.

Så du ved, at når du har brug for hjælp til el-installation, kan du med tryghed kontakte os. Du kan være sikker på, at du får den bedste og mest sikre løsning, samt et kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Det er målet.
Så kan vi nemlig blive ved at være din samarbejdspartner omkring al el-installation. Som medlem af TEKNIQ kan vi garantere din tryghed som kunde.

Alle opgaver i el-installation

Hos Grønfeldt El går vi op i at favne bredt. Vi udfører derfor alle typer af opgaver inden for el-installation:

 • El-arbejde ved nybygning, ombygning og tilbygninger

  Vi udfører alle former for el-installation ved nybygning, ombygning og tilbygning. Al autorisationskrævende el-arbejde udføres med faglig stolthed og udarbejdes naturligvis efter gældende lovgivning, ligesom arbejdet bliver dokumenteret og kvalitetssikret.

 • Service- og vedligeholdelsesaftaler

  Vi laver gerne service- og vedligeholdelsesaftaler på el-installation hos både privatkunder og erhvervskunder. Vi tilbyder specielt fordelagtige servicekontrakter til boligforeninger, institutioner og erhvervsvirksomheder. Du har også altid mulighed for at lave en service- og vedligeholdelsesaftale på dine nye installationer. Om det er en enkeltstående eller længerevarende serviceaftale kan vi selvfølgelig hjælpe med en god aftale.

 • Intelligente installationer

  Vi tilbyder ligeledes intelligent el-installation i form af LK’s IHC styring og ZenseHome. Ønsker du anden form for styring, så kontakt os gerne, og vi tager en snak om dit ønske.

 • Porttelefonanlæg

  Vi tilbyder nye port-/dørtelefonanlæg samt udskiftning af eksisterende, ligesom vi også gerne udfører reparation af enkelte dørtelefoner.

 • Alarm & overvågning

  Vi tilbyder tyverialarm og alarmanlæg uden abonnement samt videoovervågning af din bolig og virksomhed, både inde og ude.

 • Reparation af installationer

  Er der fejl på din el-installation, eller har du boret ind i kabler, da du skulle hænge dine nye billeder op, står vi til rådighed. I alle situationer, der indebærer elektriske installationer, er vi klar til at rykke ud, laver reparationen eller og udbedre fejl og mangler.

 • Udskiftning af eltavle og HPFI

  Trænger din bopæl eller virksomhed til ny eltavle, eller virker dit fejlstrømsrelæ ikke længere, som det skal (hvis du har et), er du kun et opkald væk fra et uforpligtende tilbud på udskiftning. Husk, at fra 1.juli 2008 skal alle installationer med tilslutningssteder på op til 20A beskyttes af et HPFI.

 • Butiksbelysning

  Vi tilbyder løsninger med lysberegnerprogrammer efter dit valg af belysningsarmaturer. Så ved du, inden projektudarbejdelsen, at du altid har tilstrækkeligt lys. Vi har belysningsløsningen til din drømmebutik. Husk, at lyset kan have en afgørende effekt for salget af dine produkter.

 • Tele og Data-installationer

  Vi udfører nye installationer, udvidelser, service og vedligehold samt fejlfinding inden for kobberkabling. Ligesom vi også servicerer områder med traditionel PDS kabling, tele-installationer og trådløst netværk.

Lad os give et fornuftigt tilbud på din el-installation

Uanset hvilken type opgave du står med el-installation, kører vi hos Grønfeldt El ud i Hvidovre, Valby og på Frederiksberg, ligesom vi også kører ud i Rødovre og hele Storkøbenhavn. Så lad os komme forbi til en snak om dit behov for hjælp til el-installation og gerne give et uforpligtende tilbud. Kontakts os enten via formularen, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller ring på telefon 42 75 42 76 – så er vi på vej til at hjælpe dig med en sikker el-installation.

Få et tilbud fra os

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button