Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på håndværker.dk

Moderne og nytænkende el-løsninger

Som elektriker kan vi hjælpe med at gøre dine el-installationer optimale og nytænkende.

Vi tilbyder installationer i form af LK’s IHC styring og ZenseHome. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med andre installationer. Så ønskes anden form for Styring kontakt os gerne, og vi tager en snak om de forskellige muligheder.

Smart alternativ

En intelligent el-installation kan ses som et smart alternativ til de traditionelle installationer, så som afbryder og stikkontakt. Ved at udskifte med f.eks. LK’s IHC styring kan du opnå at der er kommunikation med alle enhederne i din bolig eller på kontoret.
Vi kan derfor programmere dine installationer så de er skræddersyet lige efter dine ønsker og behov. Det sikrer også dig ekstrem stor fleksibilitet i dine installationer.

Grundig rådgivning

Når du tager os med på din opgave sørger vi selvfølgelig for at give dig grundig rådgivning inden vi påbegynder opgaven. Når vi afslutter opgaven vil vi nemlig gerne have at du har fået den mest optimale løsning med dine nye intelligente installationer. Som vores kunde vil vi også gerne have at du er tryg gennem hele forløbet. Så er du nogensinde i tvivl om noget skal du ikke tøve med at spørge os til råds.

Vi vejleder dig selvfølgelig gerne til hvilke andre løsninger der kan være relevante for dig. Der findes nemlig udover el-installationer også andre intelligente installationer som kan være; varme, køling, ventilation, solafskærmning, adgangskontrol etc.

Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76. Så giver vi dig et godt tilbud samt vejledning til den bedste løsning.

Bestil et uforpligtende tilbud

  • Personlig betjening i øjenhøjde
  • Engagement og motiverende arbejdskraft
  • God til tværfagligt samarbejde
  • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på håndværker.dk

Udskiftning af el tavle

Fik udskiftet måler og tavle, opsat nye grupper mv. Alt ordnet til UG og stjerne af kompetente, venlige og vidende fagfolk. Grønfeldt er “vores” huselektriker fra nu af :)

Ud med stofledninger

Grønfeldt El kom, så, og sejrede til aftalt pris, og så var de super lette at komme i kontakt med ;o) Nu er min lejlighed fri for stofledninger, – alt er skiftet, så jeg kan føle mig tryg!

Opsætning af lampe

Super professionel og serviceminded. Kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button