Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Tæt samarbejde os som underentreprenør

Er du på udkig efter en underentreprenør til dit projekt? Hos Grønfeldt er du sikker på at få personlig vejledning og rådgivning gennem hele processen. Vores løsninger er velegnet til virksomheder, industri og sågar bolig- og andelsforeninger. Vi er klar på at hjælpe dig uanset omfanget af opgaven.

Som autoriseret el-installatør tilbyder vi altid underentreprenør opgaver udført af veluddannede fagfolk. Vi sørger for at service og ekspertise lever op til vores tårnhøje standarder. Hos os kan du således forvente el-opgaver, der er udført med en nøje præcision og omtanke for enhver detalje. Vores team af elektrikere har styr på deres håndværk og bliver løbende videreuddannede.

Vi er medlem af TEKNIQs garantiordning, hvorfor du er i sikre hænder hos os.

 • Velstruktureret team af elektrikere

  Kvalitet er noget, som vi aldrig går på kompromis med. Vi leverer altid et tilfredsstillende resultat og efterlader dig med håndværk af den skarpeste præcision. Et struktureret team er en af vores kerneværdier, og vi sørger således for at enhver medarbejder er velorganiseret og nøje anlagt med henblik på hele processen. Således overlader vi ikke noget til tilfældighederne.

  Som din foretrukne underentreprenør står vi klar med en skræddersyet løsning til netop dig og dit behov. Uanset om du er virksomhed, boligforening, andelsforening, industri eller andet.

 • Klar og gennemsigtig kommunikation

  Med mange års erfaring i branchen har vi hjulpet en stor mængde erhvervskunder gennem tiden. Heraf har vi fundet frem til de bedste metoder, hvad angår effektivitet og professionalisme. Ligeledes har vi erfaret, at et ordentligt samarbejde er nøglen til et tilfredsstillende resultat. Vi sørger derfor altid for at kommunikere klart og tydeligt med dig, og giver altid et ærligt svar på dine spørgsmål. Som din underentreprenør er det sågar vigtigt at respektere dine behov og vilkår ift. projektet.

  Vi garanterer:

  • Nøje planlægning og organisering
  • Struktureret samarbejde på tværs af fagligheder
  • Nytænkning & innovation
  • Personlig rådgivning og service i øjenhøjde

  Kontakt os for et tilbud

  Kunne du tænke dig at høre mere om vores ydelser som underentreprenør? Kontakt os, og få et uforpligtende tilbud. Vi hjælper dit erhverv i Hvidovre, Valby, Frederiksberg samt resten af Storkøbenhavn.

  Ring på telefon 42 75 42 76, skriv til e-mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi sammen en løsning, der passer til netop dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.