Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Vi tænker i optimale el-løsninger

Har du lige købt nyt hus eller er det blevet tid til at friske dit kontor eller hjem op, så tag os hos Grønfeldt El med ind i arbejdet.

Når du tænker farver og funktioner, hvilke vægge der skal væltes og hvilke der skal bygges op, så ser vi på hvilke kabler der skal flyttes og hvordan din bolig får en moderne el-løsning som passer til dit nye hjem. Vi deltager gerne i planlægningsfasen af din el-renovering sammen med dine andre håndværkere. Vi rådgiver dig om de løsninger som passer bedst til de ønsker og behov du har nu og måske får i fremtiden.

Vi lægger vægt på godt samarbejde

Når vi skal renovere et hjem sammen med andre faggrupper, stiller vi lige så høje krav til de løsninger som andre laver, som vi stiller til os selv. Det er din garanti for, at du får en el-renovering i dit hjem som er gennemtænkt, gennemført og gennemarbejdet. På den måde får du den mest optimale og flotteste løsning.

Ved at tænke dine nye el-installationer med ind i planlægningen af din renovering, slipper du for lange ledninger langs panelerne, internetkabler alle vegne og zoner i dit hjem som ikke er optimalt oplyst og som ikke er fleksibel i sin lyssætning. Vi lægger gerne alt strøm ind i væggene og gør det hele så intelligent, som du har lyst til det skal være.
Derudover slipper du for at bore huller i væggen forkerte steder og skulle male igen. Det er meningen at du skal kunne læne dig tilbage og nyde dit nye flotte hjem, lige så snart renoveringen er afsluttet.

Vi tilbyder nutidige løsninger

Hos Grønfeldt El er vi en ung virksomhed som kender til de moderne løsninger og forstår hvordan du gerne vil have belyst dit hjem. Vi arbejder efter de nyeste standarder og undersøgelser, som gør at vi hele tiden er med på udviklingen. Både inden for energioptimering, så du får mest muligt for de penge du betaler for din el, men også så dit hus afspejler et nutidigt strømbehov hvor der er stikkontakter til alle de forskellige behov som en moderne husstand har brug for.

Hos os er det en selvfølge, at vi er medlem af TEKNIQ og at vores priser er absolut
konkurrencedygtige.

Lær alt det nye

Når vi afleverer dine nye el-løsninger efter at have afsluttet renoveringen, lægger vi vægt på at du har fuld tilfredshed. Vi efterlader dig ikke bare på dørtrinnet med dit nye intelligente hus. Vi starter altid med at lave en gennemgang af alle de nye funktioner som dine nye løsninger har og der er selvfølgelig tid til, at du stiller spørgsmål og bliver tryg ved det hele.
Er der alligevel spørgsmål efterfølgende, kommer vi gerne igen og hjælper dig med at få løst de udfordringer og besvarer de spørgsmål som du eventuelt måtte have. Hos Grønfeldt E arbejder vi nemlig altid for at kunderne får en god og tryg løsning, som passer til de behov som du har.

Kontakt os enten via formularen her på siden, på mail kontakt@gronfeldt-el.dk eller giv os et ring på telefon 42 75 42 76 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

  • Personlig betjening i øjenhøjde
  • Engagement og motiverende arbejdskraft
  • God til tværfagligt samarbejde
  • Nytænkning & innovative løsninger

Tilføj meget gerne billeder samt en grundig beskrivelse, for at skabe det bedste grundlag for et fyldestgørende tilbud.

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.