5-stjernet anmeldelse

Hos Grønfeldt El går vi op i at levere kvalitet til tiden. Det ses på vores 5-stjernede kundeanmeldelser på håndværker.dk

Nybyg, ombygning & tilbygning i Hvidovre, Valby & Frederiksberg

Al autorisationskrævende el-arbejde udføres med stolhed

Grønfeldt El er din El-installatør i Storkøbenhavn

El-arbejde ved nybyg, ombyg & tilbygning

Tag Grønfeldt EL med på råd, når du skal renoverer dit hus eller lejlighed i Storkøbenhavn.

Har du lige købt nyt hus eller er det blevet tid til at friske dit hjem op, så tag Grønfeldt EL med ind i arbejdet. Når du tænker farver og funktioner, hvilke vægge der skal væltes og hvilke der skal bygges op, så ser vi på hvilke kabler der skal flyttes og hvordan dit hus får en moderne el-løsning som passer til dit nye hjem. Vi deltager gerne i planlægningsfasen af din renovering sammen med dine andre håndværkere og rådgiver dig om de løsninger som passer bedst til de behov du har nu og måske får i fremtiden.

Grønfeldt EL samarbejder altid

Når Grønfelt El skal renovere et hjem sammen med andre faggrupper, stiller vi lige så høje krav til de løsninger som andre laver, som vi stiller til os selv. Det er din garanti for, at du får en renovering at dit hjem som er gennemtænkt, gennemført og gennemarbejdet, så du får den bedste og flotteste løsning.

Ved at tænke din nye el med ind i planlægningen af din renovering, slipper du for lange ledninger langs panelerne, internetkabler alle vegne og zoner i dit hjem som ikke er optimalt oplyst og som ikke er fleksibel i sin lyssætning. Vi lægger gerne alt strøm ind i væggene og gør det hele så intelligent, som du har lyst til det skal være.

Derudover slipper du for at bore huller i væggen forkerte stede og skulle male igen. Lige efter at
hele renoveringen er afsluttet og meningen var, at du nu skulle læne dig tilbage og nyde dit nye
flotte hjem.

Nutidige løsninger med Grønfeldt EL

Grønfeldt EL er en ny og ung virksomhed som kender til de moderne løsninger og forstår hvordan du gerne vil have belyst dit hjem. Vi arbejder efter de nyeste standarter og undersøgelser, som gør at vi hele tiden er med på udviklingen inde for både energioptimering, så du får mest muligt for de penge du betaler for din el, men også så dit hus afspejler et nutidigt strømbehov hvor der er stikkontakter til alle de forskellige behov som en moderne husstand har brug for.

Hos os er det en selvfølge, at vi er medlem af TEKNIQ og at vores priser er absolut
konkurrencedygtige.

Lær alt det nye

Når vi afleverer dine nye elløsninger efter at din renovering er afsluttet, er arbejdet afsluttet til fuld tilfredshed. Men vi efterlader dig ikke bare på dørtrinnet med dit nye intelligente hus. Vi starter altid med at lave en god gennemgang af alle de funktioner som dine nye løsninger har og der er selvfølgelig tid til, at du stiller spørgsmål og bliver tryg ved det hele.

Er der alligevel spørgsmål efterfølgende, kommer vi gerne igen og hjælper dig med at få løst de udfordringer og besvarer de spørgsmål som du eventuelt måtte have. Hos Grønfeldt EL arbejder vi altid for at kunderne får en god og tryg løsning, som passer til de behov som du har.

Få et tilbud
pilen

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!


Medlem af Byg Garanti

Se mere om

Se mere om

Se mere om

5 Stjernet anmeldelse

El-arbejde i forbindelse med nyt køkken

I forbindelse montering af nyt køkken fik vi etableret helt nye elinstallationer i køkkenet, udskiftet gamle stofisolerede kabler i resten af boligen samt monteret en el-tavle. Alt arbejdet er udført topprofessionelt, og vi fik rigtig god rådgivning.

Skrevet af Thomas Jacobsen, Søborg

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Nyt El i køkken/stue

Jeg havde fornøjelse af at have Dennis til, at etablere helt nye el installationer i forbindelse med etablering af nyt køkken. Samtidig med denne entreprise fik jeg også udført noget el-arbejde i stuen. Alt er blevet udført i perfekt kvalitet, til tiden samt til prisen. Og ja, der var ryddet op, såvel undervejs som ved afslutningen på arbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale Dennis og Grønfeldt El ApS.

Skrevet af René Nørbjerg, Kokkedal

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Udendørs EL-arbejde

Jeg kontaktede Grønfeldt EL ApS med henblik på udførelse af udendørs EL-arbejde. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden, samt til prisen. Jeg har oplevet en meget god kontakt til Dennis som har svaret med det samme på henvendelser, samt tilbudsgivning. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger, og vil helt sikkert benytte Grønfeldt EL ApS igen næste gang.

Skrevet af Henrik Aksglæde

Håndværker

Glade kunder vi har arbejdet for

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
Få et tilbud på tlf.