Højt serviceniveau

Hos Grønfeldt El er højt serviceniveau altid en selvfølge.

Kompromisløs kvalitet

Vi har stor stolthed for vores fag og går derfor ikke på kompromis med kvalitet.

Pålidelig og loyal

Hos os er du i sikre hænder. Se bare vores anmeldelser på Anmeld Håndværker

Stor erfaring med el-entreprise

Leder du efter el-entreprise til dit projekt? Hos Grønfeldt El får du altid personlig rådgivning og vejledning i øjenhøjde. Vi har løsninger til virksomheder, industri samt bolig- og andelsforeninger. Ingen el-entreprise er for stor eller lille til os, hvorfor vi altid er klar på at hjælpe dig.

Som professionel elektriker tilbyder vi udelukkende el-entreprise udført af fagfolk med en ekspertise og service, som lever op til vores høje standarder. Du kan altså forvente, at el-arbejdet bliver udført af dygtige elektrikere, der har styr på deres håndværk. Vores team består af autoriserede el-installatører, der har fuldendt adskillige kurser samt uddannelsesforløb.

Som medlem af TEKNIQ er du i sikre hænder hos os.

 • El-arbejde i topkvalitet

  Hos os bliver der aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Vi sørger altid for at udføre skarpt og præcist el-arbejde, så vi kan efterlade dig med et tilfredsstillende resultat. Det er, i vores optik, vigtigt at have styr på sit team, og vores medarbejdere møder derfor altid op med en velorganiseret plan for hele processen. Intet bliver overladt til tilfældighederne.

  Uanset om du er en virksomhed, boligforening/andelsforening, industri eller andet, står vi klar med en løsning til netop dig. Vores engagement og motiveret arbejdskraft stræber hver dag for at yde endnu bedre service, end vi allerede gør.

 • Skræddersyet løsning til dit erhverv

  Som din foretrukne el-entreprenør sørger vi altid for, at resultaterne lever op til dine krav. Ligeledes får du altid en skræddersyet el-entreprise løsning, der passer til netop dit behov.

  Vi garanterer:

  • Nytænkning & innovation
  • Struktureret tværfagligt samarbejde
  • Forståelse for dit behov
  • Personligt betjening og service i øjenhøjde

  Få et uforpligtende tilbud

  Skal du bruge el-entreprise til dit projekt, eller har du yderligere spørgsmål? Vi er klar på en uforpligtende med dig omkring dine behov. Få hjælp til dit projekt i Hvidovre, Frederiksberg, Valby og resten af Storkøbenhavn.

  Ring på telefon 42 75 42 76, skriv en mail til kontakt@gronfeldt-el.dk eller kontakt os via vores kontaktformular. Så tager vi en uforpligtende snak med dig.

Bestil et uforpligtende tilbud

 • Personlig betjening i øjenhøjde
 • Engagement og motiverende arbejdskraft
 • God til tværfagligt samarbejde
 • Nytænkning & innovative løsninger

Det siger kunderne om os

Se alle vores flotte (5 stjernede) anmeldelser på Anmeld Håndværker

Nye stik og “usynlige” kabler i sprit-nyt køkken

Anmeld håndværker 5 smileys

Lige fra starten af da Dennis var ude og bese tingene først, til Mads’ installation og tilslutning, har jeg følt mig i trygge hænder fordi de begge vidste hvad de talte om.
Har tidligere benyttet mig af Grønfeldt El, og vil helt sikkert gøre det igen;o)

Udbedring af El ifm. salg af andel

Anmeld håndværker 5 smileys

Skal sælge min andel og i den forbindelse fik jeg lavet et el-syn af den elektriker min andelsboligforeningen samarbejder med.
Desværre havde de flere ugers ventetid på at få udbedret de fejl og mangler, der skulle udbedres ifølge rapporten og derfor tog jeg fat i Grønfeldt El.
Vi fik super hurtig betjening, fandt hurtigt en dag til udbedring af opgaven (indenfor samme uge!!!), og selve opgaven blev løst til punkt og prikke. Meget tilfreds med forløbet.

El til gæstehus og el til solstue

Anmeld håndværker 5 smileys

Alle rede da jeg ringede til Grønfeldt El ApS, og talte med Mark Teinby, blev jeg mødt med imødekommenhed og et konstruktivt samtale. Det aftaltes at jeg skulle sende en kort beskrivelse og par billeder af det som jeg ønskede at få lavet. På baggrund af dette modtog jeg et attraktivt tilbud. Stedet er ca 100 km fra Kbh. Elektrikeren som mødte punktligt på aftalt tidspunkt, var meget venlig, dybt engageret og virkede som top professional. Arbejdet blev udført, faktiskt på kortere tid end jeg havde forventet. Jeg er meget tilfreds og vil absoulut anbefale Grøntfeldt El Aps til andre jeg kender.

TEKNIQ garantiordning

Vælg en elektriker med garanti

​Vælger du Grønfeldt El ApS er du altid på den sikre side, ikke kun hvad angår valg af materialer, men også på den håndværksmæssige side.

Grønfeldt El ApS er medlem af TEKNIQ og dermed også af TEKNIQs Garantiordning.

​Denne garantiordning er dækker omkostninger til og med 150.000 kr. inkl. moms og er dermed deres garanti for veludført håndværk.

Call Now Button
Husk at vi også tilbyder alarm og overvågning til private og små virksomheder.Kontakt os for at høre mere.