El-renovering og modernisering i Valby, Hvidovre & Frederiksberg

Vi laver al el-renovering, og kan komme med gode forslag til modernisering af din nuværende bopæl

Grønfeldt El er din El-installatør i Storkøbenhavn

EL-renovering og modernisering

Har du brug for et el-tjek? Kunne du tænke dig at få foretaget el-renovering i dit hjem og samtidig sikre, at der er styr på el-installationen? Vil du spare en masse penge årligt på gode råd om, hvordan du skal installere LED i din bolig og på den måde få en energioptimering i dit hjem? Så kan vi hos Grønfeldt El hjælpe dig. Vi hjælper både private- og erhvervskunder i hele storkøbenhavn med effektiv el-renovering og modernisering. Så om du skal have lavet el-renovering i din bolig, kontor, butik, industribygning eller andet kan vi være behjælpelige.

Hvornår skal man bruge el-renovering?

Der kan være flere forskellige grunde til at skulle have foretaget en el-renovering og generel modernisering af el-installationerne. Når du skal have bygget om kan vi hjælpe med at lave el-installationerne smart fra starten af. En el-renovering kan altså spænde helt fra store ombygningsprojekter, udskiftning af eltavle til at få skiftet forældede stikkontakter eller energioptimeret alle el- installationer.

En el-installation kan se helt fin ude udefra, men kan gemme på nogle ubehagelige hemmeligheder. Det er derfor altid godt at have en professionel el-installatør med på sidelinjen når du skal i gang med en ombygning eller blot have skiftet forældede eller ulovlige el-installationer. Vi har ekspertisen til alt i effektiv el-renovering til fair priser.

Kontakt os i dag

Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer dig som kunde en øget sikkerhed og troværdighed.

TEKNIQ er samlingspunktet for virksomheder, der leverer og servicerer tekniske løsninger i bygninger og øvrige anlæg. TEKNIQs formål er at varetage håndværkernes interesser og skabe mest mulig værdi for de virksomheder, som er medlem.

Er du i tvivl om el-renovering er vejen frem for dig skal du være velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger opgaven – og giver dig gerne et godt og uforpligtende tilbud med på vejen. Vi kan kontakte på telefon 42 75 42 76 eller 60 93 12 30 eller via formularen her på siden.

Få et tilbud
pilen

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!


Medlem af Byg Garanti

Se mere om

Se mere om

Se mere om

5 Stjernet anmeldelse

El-arbejde i forbindelse med nyt køkken

I forbindelse montering af nyt køkken fik vi etableret helt nye elinstallationer i køkkenet, udskiftet gamle stofisolerede kabler i resten af boligen samt monteret en el-tavle. Alt arbejdet er udført topprofessionelt, og vi fik rigtig god rådgivning.

Skrevet af Thomas Jacobsen, Søborg

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Nyt El i køkken/stue

Jeg havde fornøjelse af at have Dennis til, at etablere helt nye el installationer i forbindelse med etablering af nyt køkken. Samtidig med denne entreprise fik jeg også udført noget el-arbejde i stuen. Alt er blevet udført i perfekt kvalitet, til tiden samt til prisen. Og ja, der var ryddet op, såvel undervejs som ved afslutningen på arbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale Dennis og Grønfeldt El ApS.

Skrevet af René Nørbjerg, Kokkedal

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Udendørs EL-arbejde

Jeg kontaktede Grønfeldt EL ApS med henblik på udførelse af udendørs EL-arbejde. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden, samt til prisen. Jeg har oplevet en meget god kontakt til Dennis som har svaret med det samme på henvendelser, samt tilbudsgivning. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger, og vil helt sikkert benytte Grønfeldt EL ApS igen næste gang.

Skrevet af Henrik Aksglæde

Håndværker
Få et tilbud på tlf.