Renoveringer og moderniseringer i Valby, Hvidovre & Freeriksberg

Vi laver al renovering, og hvis der ønskes vil vi have gode forslag til modernisering af din nuværende bopæl

Grønfeldt El er din El-installatør i Storkøbenhavn

Renoveringer og moderniseringer

Har du brug for et el-tjek til en billig pris? Kunne du tænke dig at få et godt råd til, hvordan du bedst muligt renoverer dit hjem og samtidig sikrer, der er styr på el-installationen? Vil du spare en masse penge årligt på gode råd om, hvordan du skal installere LED i din bolig og på den måde få en energioptimering i dit hjem?
Hos Grønfeldt EL giver vi dig gode el-løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi kan tilbyde en timepris på 270 kroner for en af vores dygtige lærlinge. Den første timepris er obligatorisk, men dernæst følger prisen en 30 minutters basis. På den måde slipper du for at betale overpris, hvis vi eksempelvis er på besøg hos dig i to timer og et kvarter. Hos andre ville det betyde en pris på tre timer – hos os er det to og en halv.

Vi har fået 36 anbefalinger på håndværker.dk, hvor vi har fået 4,9 ud af 5 stjerner. Vi har fået topkarakter på alle felter, som er: ”leverer kvalitetsarbejde”, ”overholder budgettet”, ”rydder godt op efter sig”, ”overholder aftaler”, ”er gode til at lytte til kunden” og ”vil du anbefale os?”

En af vores kunder skrev følgende om os i september 2017: ”Vi har en elkasse i vores garage, som var begyndt at slå fra. Jeg kontaktede Dennis fra Grønfeldt El, og de fulgte hurtigt op. Det var super god service – de tjekkede det hele men lavede kun det der var nødvendigt. De var effektive og seriøse og ikke mindst gode til at kommunikere selvom det i virkeligheden viste sig at være en lille opgave. Dem vil jeg helt klart bruge næste gang, jeg skal have lavet noget el arbejde. De er meget troværdige og kompetente.”

Vi arbejder takstfrit alle steder, der er 10 kilometer fra vores adresse i Hvidovre. Ønskes vores arbejde i andre bydele, der er mere end 10 kilometer væk, pålægges der et gebyr på 4 kroner pr. kørt kilometer.

Her er vores priser i dagtimerne:

Faguddannet montør mellem 7 og 16: 425 kr / timen.
Lærling i dagtimerne mellem 7 og 15:30: 270 kr / timen.

Vi er medlem af TEKNIQ, hvilket sikrer dig som kunde en øget sikkerhed og troværdighed.
TEKNIQ er samlingspunktet for virksomheder, der leverer og servicerer tekniske løsninger i bygninger og øvrige anlæg. TEKNIQs formål er at varetage håndværkernes interesser og skabe mest mulig værdi for de virksomheder, som er medlem.

Du kan altid ringe til os og få et uforpligtende tilbud på 42 75 42 76.

Få et tilbud
pilen

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!


Medlem af Byg Garanti

Se mere om

Se mere om

5 Stjernet anmeldelse

El-arbejde i forbindelse med nyt køkken

I forbindelse montering af nyt køkken fik vi etableret helt nye elinstallationer i køkkenet, udskiftet gamle stofisolerede kabler i resten af boligen samt monteret en el-tavle. Alt arbejdet er udført topprofessionelt, og vi fik rigtig god rådgivning.

Skrevet af Thomas Jacobsen, Søborg

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Nyt El i køkken/stue

Jeg havde fornøjelse af at have Dennis til, at etablere helt nye el installationer i forbindelse med etablering af nyt køkken. Samtidig med denne entreprise fik jeg også udført noget el-arbejde i stuen. Alt er blevet udført i perfekt kvalitet, til tiden samt til prisen. Og ja, der var ryddet op, såvel undervejs som ved afslutningen på arbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale Dennis og Grønfeldt El ApS.

Skrevet af René Nørbjerg, Kokkedal

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Udendørs EL-arbejde

Jeg kontaktede Grønfeldt EL ApS med henblik på udførelse af udendørs EL-arbejde. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden, samt til prisen. Jeg har oplevet en meget god kontakt til Dennis som har svaret med det samme på henvendelser, samt tilbudsgivning. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger, og vil helt sikkert benytte Grønfeldt EL ApS igen næste gang.

Skrevet af Henrik Aksglæde

Håndværker
Få et tilbud på tlf.