5-stjernet anmeldelse

Hos Grønfeldt El går vi op i at levere kvalitet til tiden. Det ses på vores 5-stjernede kundeanmeldelser på håndværker.dk

El Tjek i Hvidovre, Valby & Frederiksberg

Hos Grønfeldt EL har vi solid erfaring med at udføre el tjek.

Grønfeldt El er din El-installatør i Storkøbenhavn

Et el tjek giver dig sikker viden

Ved ejendomshandler skal der udarbejdes en elinstallationsrapport, som dokumenterer, at de elektriske installationer er gennemgået – det er det, vi i daglig tale kalder for et el tjek. Med sådan en elinstallationsrapport i hånden har både køber og sælger et bedre udgangspunkt at forhandle ud fra.

Det er ikke kun en god ide med et el tjek ved køb og salg – hvis du vil have sikkerhed for, at din ejendom ikke har nogle livsfarlige elinstallationer, er du altid velkommen til at bestille et el tjek hos Grønfeldt EL. Vi er medlem af TEKNIQ – det giver dig tryghed som kunde.

Når vi laver et el tjek, er det med det formål at afdække elinstallationernes funktionsdygtighed, både om de virker praktisk, og om de fungerer sikkerhedsmæssigt. Det er med andre ord en kontrol af, om dine eller sælgers elinstallationer er beskyttet mest hensigtsmæssigt mod stød og brandfare.

Hvad er et el tjek?

Indholdet i et el tjek er beskrevet i Bekendtgørelsen om elinstallationsrapporter som led i huseftersynsordningen – læs gerne mere her

Et el tjek skal, for at elinstallationsrapporten er gyldig, udføres af en autoriseret elinstallatør, så du kan trygt lade Grønfeldt EL udføre opgaven. Det er din garanti for kvaliteten af det udførte arbejde!

Rapporten, der kommer ud af et el tjek, bruges af boligkøbere, når de skal vurdere tilstanden af en mulig bolig, men kan også give nuværende beboere et fingerpeg om, hvorvidt der er ulovligt ”gør-det- selv”- arbejde, som reelt kan være person- og brandfarligt. Husk, at et el tjek skal foretages, inden købsaftalen underskrives. Hvis boligen ikke er solgt inden for 1 år efter, at el tjek og elinstallationsrapporten er udarbejdet, skal der laves et nyt el tjek – for rapporten er kun gyldig i 1 år.

Kan jeg fravælge el tjek?

Du kan godt fravælge et el tjek, når din ejendom skal sælges, men hvis du i form af en ejerskifteforsikring ønsker at fraskrive dig dit sælgeransvar for ulovligheder i de elektriske installationer, er et el tjek påkrævet.

Hvis du har ulovlige og uautoriserede elinstallationer i den ejendom, du skal sælge, kan det godt blive dyrt for dig som sælger, idet køber så har gode argumenter for nedslag i prisen.

Bestil et el tjek hos Grønfeldt EL i dag

Vi kører ud og laver el tjek i alle boligtyper, naturligvis efter Sikkerhedsstyrelsens retningslinjer – se evt. retningslinjer og skema her og kører gerne til Hvidovre, Valby og Frederiksberg – samt i Rødovre og forstæderne. Ring og bestil et el tjek i dag enten via formularen her på siden eller ring på tlf. 42 75 42 76 eller 60 93 12 30 – så er vi på vej!

Få et tilbud
pilen

Få et uforpligtende tilbud fra din elektriker

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!


Medlem af Byg Garanti

Se mere om

Se mere om

5 Stjernet anmeldelse

El-arbejde i forbindelse med nyt køkken

I forbindelse montering af nyt køkken fik vi etableret helt nye elinstallationer i køkkenet, udskiftet gamle stofisolerede kabler i resten af boligen samt monteret en el-tavle. Alt arbejdet er udført topprofessionelt, og vi fik rigtig god rådgivning.

Skrevet af Thomas Jacobsen, Søborg

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Nyt El i køkken/stue

Jeg havde fornøjelse af at have Dennis til, at etablere helt nye el installationer i forbindelse med etablering af nyt køkken. Samtidig med denne entreprise fik jeg også udført noget el-arbejde i stuen. Alt er blevet udført i perfekt kvalitet, til tiden samt til prisen. Og ja, der var ryddet op, såvel undervejs som ved afslutningen på arbejdet. Jeg kan på det varmeste anbefale Dennis og Grønfeldt El ApS.

Skrevet af René Nørbjerg, Kokkedal

Håndværker
5 Stjernet anmeldelse

Udendørs EL-arbejde

Jeg kontaktede Grønfeldt EL ApS med henblik på udførelse af udendørs EL-arbejde. Arbejdet blev udført meget professionelt, til tiden, samt til prisen. Jeg har oplevet en meget god kontakt til Dennis som har svaret med det samme på henvendelser, samt tilbudsgivning. Jeg kan derfor give ham mine bedste anbefalinger, og vil helt sikkert benytte Grønfeldt EL ApS igen næste gang.

Skrevet af Henrik Aksglæde

Håndværker

Glade kunder vi har arbejdet for

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]
Få et tilbud på tlf.